image
Sursa foto: Getty Images

Milan revine printre granzi: Mutarea de la PSG care aduce aminte de transferurile starurilor Zlatan și Thiago Silva

Revenirea lui Leonardo la AC Milan în această vară ar putea revitaliza clubul de pe San Siro, care trece printr-o nouă perioadă neagră, după problemele financiare care au adus-o la un pas de eliminarea din competițiile continentale. Cu un nou acționariat, un nou președinte și primită în sezonul 2018-2019 din UEFA Europa League, rossonerii caută și întăriri serioase.

După ce Higuain a fost anunțat ca fiind foarte aproape transferat la AC Milan, "diavolul" a pornit, după cum anunță presa din Italia, și pe urmele unui jucător de la PSG, care a fost dorit și de Barcelona: Adrien Rabiot.

După plecarea lui Leonardo de la Milan la PSG, directorul sportiv a pus la cale și mutarea pe Parc des Princes a starurilor Zlatan Ibrahimovic și Thiago Silva, în 2012. Acum, brazilianul a revenit pe San Siro și ar putea lucra și la un transfer în sens invers. În ultimii ani, Milan a dus lipsa unui cap limpede la mijlocul terenului, iar Gattuso speră ca Rabiot să fie omul de care avea nevoie.

Cu un singur an de contract rămas la PSG, francezul ar putea fi tentat cu un rol important într-o echipă mare a Europei, unde ar avea mai multă libertate în joc și unde nu ar mai fi în umbra atâtor staruri.

În vârstă de 23 de ani, Adrien Rabiot este cotat la 50 de milioane de euro și are contract valabil cu PSG până în 2019. Pentru naționala Franței, mijlocașul are 6 selecții și nu a fost inclus în lotul lui Didier Deschamps pentru Cupa Mondială din Rusia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: