Breaking News

image
Sursa foto: digisport.ro

Omul care l-a atacat pe McGregor a recunoscut: L-am plesnit așa cum am promis

Imediat după finalul confruntării de la Las Vegas, câştigată fără probleme de rusul Khabib, irlandezul McGregor a fost lovit de o persoană care a profitat de haosul general şi a intrat în ring. S-a crezut că persoana care l-a atacat pe irlandez facea parte din staff-ul lui Nurmagomedov, însă jurnaliştii de la Marca au venit cu o altă versiune: au susţinut că a fost vorba un simplu spectator. Se pare că, totuși, este vorba despre un apropiat al lui Khabib, care acum se laudă că l-a lovit pe McGregor în haosul de la finalul partidei.

Cecenul Zubaira Tukhugov se laudă că i-a tras o palmă lui McGregor așa cum i-a promis înainte de luptă. Cei doi au avut un schimb de replici pe rețelele de socializare înaintea marelui meci, iar cecenul din staff-ul lui Khabib s-a răzbunat.

Nurmagomedov a fost atacat în mai multe rânduri de McGregor, iar Tukhugov a fost unul dintre cei care au năvălit în ring și au provocat haos pentru a-l răzbuna. Președintele UFC a anunțat, după meci, că trei persoane au fost interzise pe viață în UFC, după ce au fost reținute de polițiști.

"L-am plesnit așa cum am promis! Am promis că îl voi face să răspundă pentru cuvintele sale și asta am făcut", s-a lăudat Zubaira Tukhugov pe Twitter.

Tony Bellew, unul dintre cei mai cunoscuţi boxeri britanici, a avut un mesaj extrem de dur la adresa intrusului.

"Acest laş care a sărit în cuşcă e o ruşine. Episodul cu autocarul a fost de mult şi trebuia să fie uitat. Conor avusese o luptă grea şi da, o pierduse. Să sari peste el în cuşcă înseamnă laşitate, doar un câine se comportă aşa. UFC trebuie să ia măsuri neapărat", a spus Bellew, care a criticat şi atitudinea lui Khabib, care a sărit gardul cuştii pentru a se răfui cu unul dintre antrenorii irlandezului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: