image
Sursa foto: Facebook/Katie Britton-Jordan

O mamă a murit de cancer după ce a refuzat tratamentul în favoarea unei diete vegane

Katie Britton-Jordan, din Derbyshire, Marea Britanie, a fost diagnosticată cu cancer mamar triplu negativ în luna iulie 2016. Femeia a refuzat sugestia medicilor de a face o operație de masectomie și chimioterapie, apelând la tratamente alternative.

Britanica a apelat la dieta vegană, la suplimente alimentare precum iodul, algele, capsule cu piper și altele. În plus, ea medita și folosea o cameră hiperbară (unde se realizează tratamentul de oxigenoterapie).

Mamă a unei fetițe de cinci ani, Katie era mulțumită de cum merg lucrurile, spunând că se simte în formă și capabilă să lucreze și să aibă grijă de copilul ei, scrie libertatea.ro.

„Dieta mea, care include fructe și legume crude, a ajutat foarte mult. Dacă aș fi ales chimioterapia, acum aș fi fost la pat. Am prieteni care au făcut chimioterapie și au fost afectați pe viață. Este oribil. Îți otrăvești corpul”, spunea femeia.

Facebook/Katie Britton-JordanFacebook/Katie Britton-Jordan

Katie a luptat cu boala prin metode alternative timp de trei ani, însă a murit week-endul trecut. Soțul ei a confirmat că femeia s-a stins din viață, printr-un mesaj postat pe Facebook. Bărbatul i-a rugat pe cei apropiați să nu o judece pe Katie pentru metoda de tratament pe care a ales-o, spunând că soția lui a făcut ce a crezut că este mai bine pentru sănătatea ei.

Facebook/Katie Britton-JordanFacebook/Katie Britton-Jordan

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: