image
Sursa foto: captură video

VIDEO: Un tânăr din Cimișlia, bătut cu bestialitate de prietenii de pahar: Scena terifiantă, filmată cu telefonul mobil

Un tânăr de 19 ani din localitatea Cicur-Mingir, raionul Cimișlia, a încasat o bătaie zdravănă de la prietenii săi de pahar. Totul s-ar fi întâmplat pe data de 14 martie, după ce între aceștia s-ar fi iscat un scandal. Scena groaznică a fost filmată cu telefonul mobil de un individ care și a participat și el la momentele groznice de violență.

În urma cercetărilor interprinse de forțele de ordine, s-a stabilit că, în seara zilei de 14 martie, un tânăr de 19 ani, din localitatea Cicur-Mingir, raionul Cimișlia, aflându-se în ospeție la un amic, de 15 ani, împreună cu alți doi minori, de 15 și 16 au servit băuturi alcoolice.

La un moment dat, între victimă și unul dintre prieteni, s-ar fi iscat un conflict care a degenerat în bătaie, unde s-au implicat și ceilalți prieteni de pahar.

În acest sens, victima a scris o cerere la Poliție.

„Suspecții au fost audiați, iar victima a fost îndreptată la expertiza medico legală. Conform actului de examinare medico-legală, victimei i-au fost pricinuite leziuni corporale precum echimoze și excoriații multiple pe față și spate care se califică ca leziuni corporale ușoare”, se arată într-un comunicat emis de Poliția Republicii Moldova.

Poliția a inițiat un proces penal pentru stabilirea și examinarea obiectivă a tuturor circustanțelor cazului.

Vă atenționăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional. Imaginile video conțin un limbaj licențios.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: