image
Sursa foto: politia.md

Un tânăr fără permis de conducere, după ce i-a fost luat pentru că a condus beat, prins DROGAT la volan // VIDEO

Un tânăr de 25 de ani, din Comrat, a fost prins la volan în stare de ebrietate narcotică. Acesta se afla la volanului unui Lexus și conducea cu viteză excesivă. În urma verificărilor, s-a stabilit că șoferul automobilului era deja privat de dreptul de a conduce după ce anterior a fost prins beat la volan.

Totul s-a întâmplat pe 4 februarie. Inspectorii de patrulare au observat un automobil de model Lexus care se deplasa cu viteză excesivă.

Somat să stopeze pentru verificare, șoferul a accelerat, ignorând cerințele ofițerilor și îndreptându-se spre orașul Comrat.

La scurt timp, tânărul a fost oprit forțat în orașul Comrat. Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, acesta avea un comportament neadecvat și agitat.

Totodată, în salonul mașinii a fost găsit un pachet cu o masă vegetală suspectă.

Șoferul vitezoman a fost escortat la spital pentru expertiză narcologică, însă acesta a refuzat categoric să fie supus expertizei.

Acum șoferul este documentat penal pentru refuzul de a trece testul narcologic și contravențional pentru depășirea limitei de viteză, nesupunerea agentului de patrulare și prin faptul că a condus mijlocul de transport fiind privat de acest drept prin hotărârea de judecată.

Poliția investighează cazul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: