image
Sursa foto: dse.md

Deflagrație la Sângerei: Trei copii și mama și mama lor, internați în stare gravă la spital

O femeie de 32 de ani, dar și copii ei de 5, 6 și 7 ani au fost internați de urgență la spital, în stare gravă, după ce o deflagrație s-a produs în locuința acestora.

Totul s-a produ ieri, în localitatea Pepeni a raionului Sângerei.

Potrivit informațiilor înregistrate, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 23:05 minute. La fața locului a fost îndreptat un echipaj de salvatori, poliția și ambulanța.

Conform primelor cercetări, deflagraţia s-a produs într-o construcție auxiliară cu suprafața de 40 m2  în urma unei scurgeri de gaze de la o butelie de tip propan – butan.

 În urma exploziei au fost deteriorate două geamuri, ușa de la intrare și parțial tavanul. Din cauza deflagrației o femeie în vârstă de 32 de ani care se afla în încăpere, dar și copii ei, minorii în vârstă de 5, 6 și 7 ani au primit diverse arsuri pe circa 15-30% din suprafața corpului, fiind transportați la spitalul raional Sângerei în stare gravă, dar stabilă.

În urma deflaragrației incendiul nu a avut loc. Circumstanţele cazului urmează a fi stabilite de specialişti. Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă atenţionează oamenii despre pericolul utilizării buteliilor de gaz.

Pompierii îndeamnă oamenii să evite explotarea instalaţiilor neautorizate pentru a evita situaţiile de risc.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: