image
Sursa foto: Getty Images

Chelsea caută înlocuitor pentru Morata: Câți bani oferă londonezii în schimbul unui golgheter din Anglia

Chelsea caută înlocuitori pentru Alvaro Morata și Olivier Giroud. Callum Wilson este atacantul aflat în vizorul londonezilor, un posibil transfer în valoare de zeci de milioane de euro, potrivit presei britanice.

După un sezon modest făcut de către Alvaro Morata sub comanda lui Antonio Conte, chinuit de accidentări, spaniolul a avut evoluții mult mai bune în mandatul lui Sarri, însă nu îndeajuns încât să fie bătut în cuie și din luna ianuarie în colo. Până acum, în actuala stagiune, el a înscris 5 goluri în 10 partide în Premier League. De partea cealaltă, Olivier Giroud nu a marcat niciun gol în 9 partide în campionat. În plus, francezul are deja 32 de ani și începând de anul viitor, intră în ultimele 6 luni de contract.

În aceste condiții, Chelsea este în căutare de un nou atacant, iar Callum Wilson a intrat în vizorul londonezilor. Potrivit presei britanice, echipa lui Sarri pune pe masă 35 de milioane de lire (aproximativ 40 de milioane de euro) pentru transferul atacantului englez.

În vârstă de 26 de ani, Callum Wilson are un sezon excepțional la Bournemouth, echipă aflată pe locul 6 în Premier League. 6 goluri și 5 assist-uri are atacantul în 11 etape în Anglia - doar Hazard, Aubameyang și Aguero au mai multe reușite, fiecare câte 7. Atacantul evoluează la Bournemouth din 2014, atunci când a fost cumpărat de la Coventry în schimbul a 3,7 milioane de euro.

Callum Wilson, care nu a bifat până acum niciun minut în naționala Angliei, se află până în 2022 sub contract cu Bournemouth, echipă la care a înscris în total 50 de goluri în 128 de meciuri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: