image
Sursa foto: Getty Images

Decizie de ultimă oră în cazul lui Modric: Acuzat de mărturie mincinoasă, croatul și-a aflat sentința

Luka Modric este unul dintre marii fotbaliști care au avut probleme cu justiția. Dacă fostul său coleg, Cristiano Ronaldo a fost luat în vizor pentru evaziune și pentru un presupus viol, mijlocașul croat a fost acuzat de mărturie mincinoasă în procesul lui Zdravko Mamic, cu privire la transferul decarului la Tottenham, în 2008.

Din fericire, Modric poate răsufla ușurat. Un tribunal din Croația a respins acuzația de fals în declarații împotriva mijlocașului lui Real Madrid. În schimb, în acest caz, patru inculpați pot ajunge după gratii. Zdravko Mamic și alți 3 oficiali ai celor de la Dinamo Zagreb au fost condamnați la închisoare pentru delapidare. Cei menționați, care au prejudiciat statul croat de aproximativ 2 milioane de euro și clubul de 15 milioane de euro, au făcut apel, dar verdictul final încă nu s-a finalizat.

Procurorii l-au acuzat pe Luka Modric că ar fi semnat o clauză în contractul cu Dinamo Zagreb după ce s-a transferat la Tottenham, asta în timp ce mijlocașul susține faptul că acea clauză a semnat-o în 2004. Pe lângă Modric, Dejan Loven a fost și el acuzat de mărturie mincinoasă.

21 de milioane de euro au plătit în 2008 cei de la Tottenham, pentru transferul lui Luka Modric. În 2012, el a plecat la Real Madrid în schimbul sumei de 30 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: