image
Sursa foto: Getty Images

Panică la naționala Braziliei: Cum arată glezna lui Neymar după meciul cu Elveția

Sud-americanii au avut viață grea la Rostov, acolo unde n-au scos decât un punct deși erau considerați mari favoriți în duelul cu Elveția. Mai mult, brazilienii au tremurat serios după ce Neymar a încheiat partida șchiopătând.

Abia revenit într-un meci oficial după fisura de metatarsiene suferită la finalul lunii februarie, starul lui PSG a fost cel mai faultat om de pe teren. Elvețienii l-au faultat de 10 ori pe parcursul meciului, atacantul devenind astfel primul jucător de la Mondialul din Rusia care a suferit 10 faulturi într-un singur meci, scrie digisport.ro.

Neymar a ajuns schiopătând la vestiare și s-a temut că a suferit o accidentare care îl poate scoate din joc pentru tot restul Mondialului. Prezența sa în primul meci fusese oricum pusă sub semnul întrebării. Brazilianul de 26 de ani nu era apt sută la sută din punct de vedere fizic.

Starul lui PSG l-a chemat pe Rodrigo Lasmar, doctorul Braziliei și cel care l-a operat în urmă cu câteva luni. Neymar a simțit dureri în aceeași zonă și s-a temut de o recidivă, dar după un consult amănunțit doctorul l-a anunțat că totul este în regulă și i-a recomandat să țină o pungă cu gheață în zona afectată.

Cu toate astea, îngrijorarea este mare în tabăra braziliană. Staff-ul Selecao se teme ca Neymar să nu aibă parte de același tratament și în meciurile viitoare și adversarii să dorească să-l scoată din joc cu intrări la limita regulamentului. La CM 2014, Neymar a fost schimbat în duelul contra Columbiei din sferturile de finală, tot din cauza unei accidentări, și n-a putut evolua în semifinala cu Germania și nici în finala mică pierdută împotriva Olandei.

Pentru brazilieni urmează meciul cu Costa Rica, pe 22 iunie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: