image
Sursa foto: moldstreet,com

PA și CNA au efectuat percheziții la domiciliul directorului Sputnik Moldova, cercetat în ancheta fraudei bancare

UPDATE: 14:40 // Procuratura Anticorupție și CNA au demarat astăzi percheziții în 21 din domiciliile și birourile mai multor persoane implicate în ancheta furtului miliardului, în care figurează deputații Reghina Apostolova și Marina Tauber inclusiv la domiciliul domnului Vladimir Novosadiuc, directorul Sputnik Moldova.

Potrivit Procuraturii, nu au fost reținute alte persoane decât membrele Parlamentului Reghina Apostolova și Marina Tauber, cărora le-a fost ridicată imunitatea la solicitarea Procurorului General interimar.

-------------------------------------------------------------------------------

Directorul agenției de știri Sputnik Moldova, Vladimir Novosadiuc, dar și soția acestuia, Rita Țvic, directoarea televiziunilor lui Ilan Șor „Televiziunea Centrală” și „Orhei TV”, ar fi fost reținuți de CNA în ancheta privind frauda bancară și se află acum la Centrul Național Anticoripție, scrie newsmaker.md.

La această etapă, au loc acțiuni de generalizare a informației privind obiectele depistate și ridicate din locațiile perchiziționate.

Astăzi, în presă au apărut informații precum că directorul agenției de știri Sputnik Moldova, Vladimir Novosadiuc, dar și soția acestuia, Rita Țvic, directoarea televiziunilor lui Ilan Șor „Televiziunea Centrală” și „Orhei TV”, ar fi fost reținuți de CNA în ancheta privind frauda bancară și se află acum la Centrul Național Anticoripție.

Numele celor doi soți apare în raportul Kroll privind investigația furtului miliardului.

Conform rapoartelor, Rita Țvik și Vladimir Novosadiuc, ambii acționari Unibank, au împrumutat 12 milioane de lei de la Harrogate Consulting LLP, potrivit newsmaker.md.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: