image
Sursa foto: digi24.ro

Jaf armat de milioane de dolari într-un aeroport din Sao Paulo

40 de milioane de dolari în aur şi alte metale preţioase au fost furate, joi, din terminalul de marfă al aeroportului din Sao Paulo, cel mai mare aeroport din America de Sud, conform MSN. În timpul jafului armat, atacatorii au luat doi ostatici, au precizat forţele de ordine din Brazilia.

Atacatorii au ajuns în aeroportul Guarulhos într-un camion vopsit în culorile poliţiei federale braziliene, conform imaginilor de pe camerele de securitate, scrie digi24.ro.

Patru bărbaţi cu feţele acoperite au ieşit din vehicul, cel puţin unul dintre aceştia având în mână o mitralieră. Atacatorii i-au ameninţat pe angajaţii aeroportului, după care au început să mute obiectele de valoare în camion.

În raportul poliţiştilor se menţionează că tâlharii au plecat cu 750 kilograme de aur şi alte metale preţioase. Mai mult, doi angajaţi ai aeroportului au fost răpiţi. Atacatorii nu au fost încă prinşi.

Purtătoarea de cuvânt a aeroportului a precizat că atacul nu s-a soldat cu răniţi, dar nu a făcut nicio precizare cu privire la cei doi ostatici.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: