image
Sursa foto: neymaroficial.com

Neymar, acuzat de viol; Starul brazilian spune că e victima unui şantaj: „A fost o capcană”

Fotbalistul lui PSG, Neymar, e acuzat de viol, după ce o femeie a făcut plângere împotriva sa! Totul s-ar fi petrecut la un hotel din Paris, pe 15 mai 2019. Imediat după ce s-ar fi petrecut fapta, femeia s-a speriat, nu a dorit să depună plângere, dar a acţionat în cele din urmă.

În plângerea depusă la o secţie de poliţie din Sao Paolo, femeia susţine că l-a cunoscut pe Neymar pe Instagram şi, după un schimb de mesaje, un prieten de-al fotbalistului brazilian, pe nume Gallo, i-ar fi cumpărat biletele de avion şi i-ar fi închiriat camera la hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe, din Paris, conform publicaţiei Uol.

Sursa citată susţine că Neymar ar fi ajuns în stare de ebrietate la hotel, în jurul orei 20:00, pe 15 mai, şi, după un schimb de replici, ar fi devenid agresiv şi ar fi lovit-o pe femeie. În plus, Neymar ar fi violat-o pe femeia cu care s-a întânit.

Femeia susţine că s-a întors în Brazilia pe 17 mai într-o stare deplorabilă. Traumatizată de drama pe care o trăise, femeia nu a dorit să depună plângere. Totuşi, a decis să apeleze la autorităţi în cele din urmă, scrie prosport.ro.

Neymar a reacţionat, pe site-ul său oficial, printr-un comunicat.

„A apărut o ştire despre sportivul Neymar, acuzat de viol. Presupusa victimă chiar a înregistrat o plângere, dezvăluită în mare parte în presă. Deşi a fost surprins de ştire, faptele le erau deja cunoscute sportivului şi stafului său, având în vedere faptul că în urmă cu câteva zile a fost victima unei tentative de şantaj din partea unui avocet din Sao Paulo, care, conform versiunii sale, reprezenta interesele presupusei victime. Avocaţii sportivului au fost informaţi imediat şi de atunci au făcut paşii necesari. Respingem total acuzaţiile nedrepte şi, mai presus, expunerea în presă a unei situaţii extrem de negativă. Toate dovezile tentativei de şantaj şi ale faptului că nu a existat un viol vor fi prezentate Poliţiei”, se arată în comunicatul de pe neymaroficial.com.

Pe Facebook, Neymar a explicat: „Sunt acuzat de viol. Un cuvânt dur, o faptă foarte gravă. Voi ştiţi caracterul meu, natura mea. Ştiţi că nu aş face niciodată aşa ceva. Ceea ce s-a petrecut este total invers faţă de ce se spune. Este o relaţie între bărbat şi femeie, între patru pereţi. Ceva ce există în fiecare cuplu. Este trisă să văd că lumea este aşa. Că sunt oameni care vor să profite, să şantajeze. Cu adevărat trist. Sper să justiţia va analiza mesajele şi va vedea ce s-a petrecut cu adevărat. Fac acest video cu multă tristeţe. A fost o capcană şi am căzut în ea. Va fi o lecţie pentru mine”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: