image
Sursa foto: tribuna.md

Primarul interimar: Cu cât se tărăgănează venirea lui Andrei Năstase la Primărie, cu atât mai mult are de suferit capitala

Chişinăul are de suferit din cauza faptului că mandatul primarului nou ales al capitalei, Andrei Năstase, încă nu a fost validat, afirmă primarul interimar Ruslan Codreanu.

„Andrei Năstase trebuia să fie la lucru a treia zi după ce a câștigat alegerile. Cu cât mai mult se tărăgănează venirea lui la muncă, cu atât mai mult are de suferit atât primăria, direcțiile CMC, cât și orașul”, a declarat Ruslan Codreanu la ședința serviciilor Primăriei Chișinău.

„De lucru este atât de mult, încât eu am nevoie de ajutor, dânsul are nevoie de ajutor. Fiecare zi de tărăgănare a procesului respectiv, afectează tot oraşul. În fiecare zi este nevoie de om aici, ca să lucreze”, a adăugat primarul interimar.

Precizăm că, validarea mandatului de primar al Capitalei a fost amânată din nou. Asta după ce judecătorul care examina dosarul a fost recuzat de către secretarul general al Consiliului Electoral de Circumscripție, Vitalie Miron, iar demersul acestuia a fost admis de către un al judecător.

S-a întâmplat după ce reprezentantul PSRM a declarat că Andrei Năstase și susținătorii săi au făcut agitație electorală pe 3 iunie. În replică, judecătorul Valentin Lastavețchi a prezentat articole din presă prin care a arătat că și candidatul PSRM, Ion Ceban, a îndemnat oamenii să iasă la vot.

Declarațiile judecătorului l-au nemulțumit pe secretarul CECE, Vitalie Miron, care a cerut recuzarea acestuia pe motiv ar fi imparțial.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: