image
Sursa foto: Jurnal.md

Jurnalist: Anume Dodon este problema captivității RM, pentru că nu se poate despărți de Plahotniuc

Problema Republicii Moldova, a captivității cetățenilor este anume Igor Dodon, pentru că acesta nu se poate despărți de Plahotniuc, consideră jurnalistul Vasile Năstase.

„Anume Dodon este problema țării noastre, a captivității oamenilor ei! Pentru că anume Dodon nu se poate desparți de Plahotniuc. Pentru ca anume el ne ține ostatici. Pentru că anume el nu vrea libertatea poporului său. Pentru că anume el minte Occidentul și mai ales Rusia că nu are nimic în comun cu uzurpatorul!”, spune Vasile Năstase.

În opinia jurnalistului, liderul neformal al PSRM mimează discuții cu blocul ACUM pentru a-l compromite în favoarea lui Plahotniuc.

„Pentru că anume el mimează o colaborare cu Blocul ACUM, pentru a-l compromite! Pentru că anume el se pupă în gingii, zilnic,cu plahotniuc. Pentru că anume el vrea anticipate după sistemul mixt și criminal, convenabil banditului proxenet! Da, problema Republicii Moldova nu e doar Plahotniuc! Problema Republicii Moldova este Dodon! Fără Dodon, Plahotniuc nu ar exista!”, conchide Vasile Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: