image
Sursa foto: președinte.md

Dodon, prins din nou cu minciuna: Cortegiul său a paralizat or. Comrat, după ce în campanie se jura că nu va folosi girofar

Președintele Igor Dodon a uitat complet de promisiunile făcute în campanie. Vizita sa la Comrat a provocat un adevărat haos în orașul Comrat, întrucât arterele principale au fost blocate timp de trei ore.

Și asta în condițiile în care, înainte de a fi ales șef al statului, Dodon a jurat că nu va permite Serviciului Protecţie şi Pază de Stat să folosească girofarurile sau să blocheze traseele atunci când se va deplasa cu maşina la serviciu sau prin republică.

Imaginile cu centrul orașului pustiit de transport timp de trei ore, pe tot parcursul aflării lui Dodon acolo, dar și polițiștii dislocați la fiecare colț de stradă, au fost surprinse de jurnaliștii de la portalul local Nokta.md.

„De ce a fost nevoie de atât de mulți polițiști? De cine îl apără? De noi? Oare noi suntem dușmani?”; „Vrem doar să ajungem la muncă. Nu suntem teroriști” - sunt câteva dintre reacțiile oamenilor.

După plecarea lui Igor Dodon, orașul a respirat ușurat, iar circulația transportului a fost reluată.

Nu este prima dată când Dodon a lăsat să se înțeleagă că promisiunile din campanie au fost populism de dragul voturilor. Cortegiul său a mers pe contrasens chiar şi în ziua învestirii sale în funcţia de preşedinte, iar ulterior a fost surprins de mai multe ori circulând cu viteză excesivă și girofarurile pornite.

Iată însă ce spunea Igor Dodon în campania electorală pentru prezidențiale:

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: