image
Sursa foto: jurnal.md

Jurnal.md - în topul celor mai citite portaluri de știri; Jurnal TV este cel mai urmărit post de televiziune // SONDAJ

Jurnal.md se află în topul celor mai citite portaluri de știri din Republica Moldova, iar Jurnal TV este cel mai urmărit dintre posturile de televiziune. Asta arată Studiul de Audiență pentru luna octombrie, realizat de compania Date Inteligente (iData).

Potrivit sondajului, portalul nostru s-a plasat pe locul doi în topul celor mai citite site-uri de știri, fiind depășit doar de știri.md care este un agregator de știri. De asemenea, știrile publicate de Jurnal.md sunt considerate cele mai corecte.

iDataiData

iDataiData

Același studiu de audiență arată că Jurnal TV este primul în topul celor mai urmărite televiziuni din Republica Moldova.

În opinia telespectatorilor, Jurnal TV prezintă cele mai bune reportaje și știri. Totodată, Jurnal TV este lider detașat la capitolul divertisment.

iDataiData

iDataiData

iDataiData

Patru emisiuni produse de Jurnal TV au intrat în primele zece cele mai urmărite: Ora de Ras, Secretele Puterii, Cabinetul din Umbră și Ora Expertizei.

La capitolul popularitatea prezentatorilor TV din Republica Moldova, Alex Cozer se află pe locul trei.

iDataiData

Sondajul iData a fost realizat în perioada 3-18 octombrie, pe un eșantion de 834 de respondenți și are o marjă de eroare de 3,4%.

Noutăţile partenerilor

comentarii: