image
Sursa foto: Getty Images

Prima reacție a lui Zidane după gestul sfidător făcut de Gareth Bale

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a vorbit în premieră, vineri, despre ultimul scandal iscat de galezul Gareth Bale. În ultima vreme, Bale a părut că încearcă tot mai mult să-și forțeze plecarea de la echipă.

Zidane spune că e fericit să aibă în lot un jucător precum Bale și nu vrea să intre în alte polemici: "Cred că au apărut prea multe discuții pe seama gestului făcut de Gareth. Cel mai important este să ne concentrăm pe latura sportivă. Fiecare are dreptul la o opinie, la o părere. Noi suntem încântați să avem la dispoziție un fotbalist precum Bale.

Îl voi judeca numai pe baza formei sportive. Există foarte multe comentarii în exterior și nu vrea să mă implic în așa ceva, nu mă interesează aceste lucruri", a spus Zidane, la conferința de presă premergătoare partidei cu Real Sociedad.

Gareth Bale i-a iritat foarte tare pe spanioli după finalul meciului Țara Galilor - Ungaria, scor 2-0, din preliminariile Euro 2020. Galezul a adus pe teren un banner pe care scria: "Țara Galilor. Golf. Madrid. În ordinea asta". A doua zi, cotidianul Marca a venit cu un răspuns pe măsură: "Lipsă de respect. Greşeală. Ingratitudine. În această ordine", a fost titlul de pe prima pagină din Marca, alături de poza de la Cardiff, care i-a enervat pe fanii ''galacticilor".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: