image
Sursa foto: Facebook/Andrei Năstase

Liderul DA, întâlnire cu adjunctul Secretarului de Stat al SUA: Am discutat despre realitățile politice și economice din RM

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, s-a întâlnit cu asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru Afaceri Europene și Eurasiatice, Wess Mitchell.

„Am purtat cu domnia sa o discuție sinceră și directă cu privire la realitățile politice și economice moldovenești și riscurile de securitate regională pe care le comportă acțiunile actualei guvernări”, a scris Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

„Wess Mitchell a remarcat felul în care am reușit să consolidăm diversele segmente ale societății și forțele sale sănătoase, am menținut caracterul pașnic, non-violent al acțiunilor noastre civice de combatere a corupției și fraudei, precum și modul legal și democratic în care am obținut, în lupta pentru Primăria capitalei, o victorie extrem de importantă pentru țară”, a adăugat liderul DA.

Totodată, Andrei Năstase a spus că „asigurându-mă de faptul că, la fel ca și alte țari din zonă, Moldova e aproape de inima Domniei sale, ne-a încurajat să continuăm, conjugând eforturile noastre în lupta pentru libertate și repunerea Republicii Moldova pe făgașul normalității, al independenței, democrației și bunăstării oamenilor”.

În context, liderul Platformei DA a menționat că „America are nevoie de parteneri puternici, state democratice, libere, independente și încrezătoare”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: