image
Sursa foto: Profimedia

Ciro Immobile scrie istorie! Atacantul a devenit cel mai bun marcator al lui Lazio din toate timpurile

Ciro Immobile (31 de ani) a intrat în istoria lui Lazio! Atacantul a punctat pentru a 160-a oară în tricoul formației din capitala Italiei și a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului.

Lazio s-a văzut condusă după 33 de minute în deplasarea de pe ”Velodrome”, după ce Milik a deschis scorul pentru Marseille, în etapa a patra a grupelor UEFA Europa League, însă Anderson a restabilit egalitatea în minutul 45+7, iar la patru minute după revenirea de la cabine, Ciro Immobile a înscris golul cu care intră definitiv în istoria clubului de pe Olimpico.

După ce în weekend, în duelul cu Atalanta din Serie A, 2-2, l-a egalat pe legendarul Silvio Piola în topul celor mai buni marcatori din istoria lui Lazio în toate competițiile, cu reușita de la Marseille, Immobile a trecut singur pe primul loc.

Immobile a avut nevoie de doar 233 de meciuri pentru a ajunge la cota 160, în timp ce lui Piola i-au trebuit 243 de partide. În plus, italianul de 31 de ani a reușit și 44 de pase decisive. După ce a mai trecut pe la echipe precum Juventus, Borussia Dortmund sau Sevilla, Ciro Immobile și-a început aventura la Lazio în 2016.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: