image
Sursa foto: jurnal.md

Un argentinian și-a cumpărat bilete la alte meciuri crezând că Messi & Co vor câștiga grupa!

Un fan argentinian și-a cheltuit toate enonomiile, înaintea Campionatului Mondial din Rusia, crezând ca Messi & Co vor termina Grupa D pe locul 1. Din păcate, argentinianul și-a cumpărat bilete pentru fazele superioare ale competiției la meciurile greșite! Planurile i-au fost date peste cap de naționala lui Sampaoli, care a terminat pe 2 și va avea alt traseu spre finală decât cel la care s-a gândit fanul.

Nefericitul suporter și-a lăsat chiar și locul de muncă pentru a putea vedea live naționala Argentinei, dar a fost mult prea încrezător că Messi va duce echipa pe locul 1 în Grupa D. Bărbatul și-a cumpărat bilete pentru orașele în care Argentina ar fi trebuit să joace din postura de câștigatoare a grupei, Nizhny Novgorod, Sochi și Moscova (Luzniki Stadium), dar Argentina va evolua la Kazan, apoi la Nizhny Novgorod, St. Petersburg și Moscova (Luzniki Stadium). Prin urmare, sfertul de finală și finala sunt singurele meciuri în care mai are ocazia să vadă Argentina, dar asta doar dacă Sampaoli va reuși să ducă echipa până acolo.

"Am făcut toate calculele și m-am gândit că vom termina pe primul loc în grupă. Mâine merg în Kazan și dacă e nevoie să fur biletele de la cineva, le fur. Eu trebuie să fiu la meci. Am renunțat la muncă, am făcut o grămadă de sacrificii să vin la Mondial. Acum trebuie să fac totul pentru a ajunge la Kazan", a declarat argentinianul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: