image
Sursa foto: ANSA

ANSA retrage două loturi de lapte praf pentru copii

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor a dispus, în mod urgent, retragerea din rețeaua de comerț a două loturi de amestecului de lapte praf cu prebiotici pentru copii de la naștere, cu pregătire rapidă, ,,NUMIL”.

Decizia vine ca urmare a notificării sistemului de alertă european în domeniul alimentar cu privire la produs neconform de lapte praf. Este vorba despre două loturi – L02.05.2022 și L28.04.2022, valabile până pe 12 octombrie 2023, exportator: P.W. Proszki Mleczne, Polonia. Produsul este importat în Republica Moldova de către ÎI „Pșeneac”.

Persoanele care au achiziționat aceste produse sunt rugate să nu le admită în alimentația copiilor. Sunt în drept să le returneze unităților de comerț de unde au fost procurate.

În cazul în care se depistează produse alimentare neconforme sau abateri de la prevederile legislației pentru protecția consumatorului, cetățenii sunt îndemnați să depună petiție la Agenție. Linia Verde a instituției este: 0 800 800 33; Viber: 067675544; e-mail: [email protected].

Noutăţile partenerilor

comentarii: