image
Sursa foto: jurnal.md

Vicepreședintele PLDM: Alegerile locale vor dovedi dorința și capacitatea populației de a se opune regimului

Sloganul Uniunii Europene „unitate prin diversitate” trebuie sa fie și crezul forțelor politice sănătoase din Republica Moldova, care urmează să treacă două teste electorale extrem de importante în acest an: cel al alegerilor locale noi și cel al alegerilor parlamentare, susține Alexandru Bujorean, vicepreședintele PLDM.

„Primul test va dovedi dorința și capacitatea populației de a se opune regimului. Și modul în care poate fi dovedită această capacitate, este votul pentru unicul candidat antioligarhic, Andrei Năstase”, a punctat vicepreședintele PLDM.

Potrivit lui Alexandru Bujorean „victoria în municipiul Chișinău și Bălți, ar reprezenta o debusolare totală a guvernării și ar demonstra capacitatea de selecție a alegătorului între un candidat real al opoziției PLDM-PAS-DA și duiumul de candidați deghizați ai binomului PD-PSRM”.

„Și dacă acest lucru se va întîmpla, iar eu cred că așa va fi, atunci alegătorul va putea alege și în fiecare circumscripție ,,grâul de neghină”. Curaj și putere Andrei Năstase! Țara și aliații sunt cu dumneavoatră!”, susține Bujorean.

Noutăţile partenerilor

comentarii: