image
Sursa foto: Getty Images

Jose Mourinho e gata de BOMBA iernii în Premier League: Anunţul care confirmă negocierile cu un SUPER fotbalist

Tottenham este interesată de transferul lui Gareth Bale de la Real Madrid. Starul galez ar putea ajunge în iarnă, din nou, la formaţia londoneză.

Presa spaniolă şi cea britanică au speculat intens în ultima vreme posibilul transfer al lui Gareth Bale de la Real Madrid la Tottenham.

Galezul nu este pe placul lui Zinedine Zidane şi, mai nou, nici pe placul fanilor Realului, după deja celebrul incident cu bannerul. În toiul speculaţiilor, Bale a făcut în cursul zilei de miercuri o declaraţie interpretabilă.

Întrebat ce părere are despre numirea lui Jose Mourinho la fosta sa echipă, Tottenham, starul lui Real Madrid, Gareth Bale a declarat: ”Să-l aduci pe Jose Mourinho este o demonstraţie clară că Tottenham vrea performanţă. Mourinho este un câştigător! Tottenham vrea să câştige trofee de aici încolo, şi cred eu că nu există un parteneriat mai bun. Împreună pot face lucruri minunate acolo” a mărturisit Bale.

Gareth Bale a ajuns la Tottenham în 2007 şi a evoluat timp de 6 sezoane până când a semnat cu Real Madrid. Pentru Spurs, galezul a marcat 55 de goluri în 203 meciuri.

Tottenham joacă miercuri pe Old Trafford contra lui Manchester United, într-un meci care poate duce la demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer de la cârma ”diavolilor”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: