image
Sursa foto: Jurnal.md

Jurnal TV, în topul surselor mass-media care se bucură de cea mai mare încredere din partea oamenilor // Sondaj IRI

Jurnal TV se află în continuare în topul instituțiilor de presă care se bucură de cea mai mare încredere din partea oamenilor, arată un sondaj realizat de Institutul Republican Internațional.

Jurnal TV s-a poziționat pe locul trei la nivel național în topul surselor mass-media în care cetățenii au încredere, fiind devansat de două televiziuni care au acoperire națională. În Chișinău, Jurnal TV la fel se află pe locul trei.

sondaj IRIsondaj IRI

Jurnal TV este una dintre primele sursele pentru cetățeni atunci când caută să se informeze despre domeniul politic. Și în acest caz, postul de televiziune s-a clasat pe locul trei la nivel național și pe locul doi în Chișinău.

sondajsondaj

La întrebarea „care este canalul principal pe care îl urmăriți de obicei de cele mai multe ori dacă ar trebui să alegeți unul?”, Jurnal TV se află pe locul trei la nivel național, fiind devansat, din nou, doar de două televiziuni cu acoperire națională.

sondaj IRIsondaj IRI

Sondajul a fost realizat în perioada 16 noiembrie - 8 decembrie 2019, pe un eșantion de 1204 persoane din toate localitățile din RM, cu excepția celor din stânga Nistrului.

Cercetarea a fost finanțată de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: