image
Sursa foto: Getty Images

Juve a dat lovitura cu Ronaldo, acum Inter e gata de mutarea iernii: Englezii anunță un transfer-șoc

Juventus a dat cea mai mare lovitură pe piața transferurilor în vara trecută, atunci când a reușit să-l transfere pe Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid. Acum, o altă forță din Italia, Inter Milano, este gata să facă mutarea iernii: achiziționarea lui Mesut Ozil, de la Arsenal.

În vârstă de 30 de ani, mijlocașul german se află într-o situație ingrată la Arsenal. Un conflict cu antrenorul Unai Emery i-a fost fatal lui Ozil, care nu a fost folosit la Bournemouth, acum o săptămână, iar ieri nu a fost nici măcar în lot pentru derby-ul cu Tottenham, câștigat de "Tunari" cu 4-2. Fotbalistul nu a făcut nici deplasarea la Poltava, pentru meciul din Europa League cu Vorskla, de la mijlocul săptămânii trecute.

Presa engleză scrie azi că Inter Milano este salvarea lui Mesut Ozil. Arsenal este dispusă să se despartă de Ozil în această iarnă, iar formația de pe Meazza este cea care îi va întinde o mână de ajutor mijlocașului german. "Mesut Ozil primește șansa de a scăpa de Arsenal. Inter pregătește un transfer-șoc", scriu englezii.

Cotat la 45 de milioane de euro, Ozil mai are contract cu Arsenal până în 2021, însă se va despărți de formația de pe Emirates în pauza competițională. Inter este gata să dea lovitura și, conform presei engleze, va demara negocierile pentru super transferul jucătorului care s-a retras de la naționala Germaniei după CM 2018.

Ivan Perisic s-ar putea despărți de Inter Milano, un argument în plus pentru transferul lui Mesut Ozil.

"Am vrut să merg la Manchester United, am fost aproape să accept, însă am ales să rămân pentru Spalletti (n.r. antrenorul Interului, Luciano Spalletti), care mi-a oferit un rol important în echipă, ceea ce este fundamental în fotbal", a declarat mijlocaşul croat în vârstă de 29 de ani.

Totuși, Perisic n-ar spune "nu" însă unei plecări de la Inter în 2019. "În viitor mi-ar plăcea să joc şi în alte ţări. Sper că fanii Interului vor înţelege acest lucru", a mai spus Ivan Perisic, vicecampion mondial cu Croaţia în acest an.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: