image
Sursa foto: Inspectoratul General de Carabinieri al MAI

Actorul Sergiu Voloc vine cu o reacție, după ce a fost somat de carabinieri: „Acest spectacol este regizat”

UPDATE 20:24 // Actorul Sergiu Voloc a venit cu o reacție într-un filmuleț pe pagina sa de Facebook cu privire la reținerea sa. Sergiu Voloc a declarat: „Pot să vă spun că acest spectacol de azi este regizat. Eu nu acced să ajung cineva sau să susțin pe cineva. Eu îmi trăiesc viața, dar din păcate nu o pot trăi normal în țara asta. Am făcut multe lucruri utile pentru țara asta și nu am făcut niciodată rău nimănui. Și nu văd motivele, de ce unii oameni nu pot trăi fără ca să le facă probleme la alții. Nu știu al cui a fost scopul și care este motivul de a mă defăima pe mine. Eu pot să vă spun că duc o viață normală. Sunt un șomer de rând în țara asta. Eu sunt curat și nevinovat, iar fotografiile care le-ați văzut azi pe internet nu-mi aparțin mie. Mi se pare prea suspect ca doi carabinieri să vină cu tot cu presa și să nu găsească nimic. Nu am fost percheziționat până la urmă, am dat doar niște declarații”.

______

Un bărbat de 39 de ani a fost reținut în centrul capitalei, după ce a atras atenția oamenilor legii având un comportament suspect. Stopat pentru verificări, individul a aruncat jos un pachețel de tip zip-lock care s-a dovedit că conținea o substanță necunoscută de culoare asemănătoare drogurilor.

La fața locului a fost solicitată grupa operativă a IP Buiucani care a ridicat pachețelul pentru expertizare.

Potrivit unor surse, ar fi vorba despre actorul Sergiu Voloc. Bărbatul a fost condus la IP Buiucani pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Inspectoratul General de Carabinieri al MAIInspectoratul General de Carabinieri al MAI
Inspectoratul General de Carabinieri al MAIInspectoratul General de Carabinieri al MAI

Noutăţile partenerilor

comentarii: