image
Sursa foto: teotrandafir.ro

Horoscop: Racii vor avea gânduri urâte

Nativii din zodia Rac atrag gânduri negre și îndoieli, iar asta îi face vulnerabili la influențele negative din jur

Horoscop miercuri 30 ianuarie 2019 – Berbec:

Ești capabil de multe azi, dar te oprește lipsa unor persoane pe care să crezi că le poți aborda pentru a te ajuta în rezolvarea problemelor proprii.

Horoscop miercuri 30 ianuarie 2019 – Taur:

Poate fi o zi în care să te bucuri de rezolvarea unor probleme, dar numai ci cu condiția să învingi gândurile negre, pesimismul și îndoielile.

Horoscop miercuri 30 ianuarie 2019 – Gemeni:

Poți primi atât de multe informații, încât să nu mai știi nici tu de care să ții cont și de care nu. Cele care te ajută să îți înțelegi mai bine situația sunt cele de valoare.

Horoscop miercuri 30 ianuarie 2019 – Rac:

Se lipesc de tine, prea ușor, gândurile negre, îndoielile și asta te face vulnerabil la influențele negative din jur, fie că vin de la apropiați sau nu.

Horoscop miercuri 30 ianuarie 2019 – Leu:

Te consideri nedreptățit de unele decizii ale partenerilor de cursă lungă, dar ții pentru tine aceste gânduri. Poate că, odată spuse, vei înțelege că situația nu e chiar atât de gravă.

Horoscop miercuri 30 ianuarie 2019 – Fecioară:

Ești foarte concentrat pe muncă și asta îți face bine, inclusiv prin rezultatele pe care le construiești acum. Este un moment bun pentru a trece cu vederea supărările acumulate.

Horoscop miercuri 30 ianuarie 2019 – Balanță:

Este necesar și util, în același timp, să ții cont de părerile celor dragi, chiar dacă ești convins că tu știi cel mai bine de ce au nevoie.

Horoscop miercuri 30 ianuarie 2019 – Scorpion:

Chiar dacă nu îți stă în fire, îți exagerezi meritele și eforturile depuse pentru o reușită de care se bucură și alții în acest moment.

Horoscop miercuri 30 ianuarie 2019 – Săgetător:

Ai putea exersa astăzi, cu mai mult sau mai puțin succes, să selectezi informațiile reale de cele false, care pot pune în pericol proiectele la care lucrezi.

Horoscop miercuri 30 ianuarie 2019 – Capricorn:

E momentul să te bazezi doar pe tine sau mai ales pe tine pentru a-ți asigura un anumit nivel de trai sau pentru a-l menține pe cel actual.

Horoscop miercuri 30 ianuarie 2019 – Vărsător:

Ești capabil să vezi foarte clar ce e bine și ce e rău și să iei cele mai bune decizii pe baza acestei înțelegeri. Intrebarea e dacă vei putea să iei decizii care te dezavantajează.

Horoscop miercuri 30 ianuarie 2019 – Pești:

Ai parte de inspirație, imaginația este la cote înalte, iar intuiția funcționează impecabil. Acesta este fondul de care beneficiezi, ce faci cu el este alegerea ta.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: