image
Sursa foto: Getty Images

Știu cum se simte, am informații: Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Michael Schumacher (51 de ani) nu și-a revenit încă după accidentul teribil suferit la schi, la finalul anului 2013, fapt confirmat de unul dintre foștii săi colegi de la Ferrari.

Fostul mare pilot din Formula 1 se află la locuința sa din Elveția, acolo unde este tratat după accidentul suferit. Printre cei care l-au putut vizita pe Schumacher a fost Felipe Massa, fostul său coleg.

Brazilianul nu a dorit să ofere prea multe detalii legate de starea de sănătate a lui Schumacher, însă a lăsat de înțeles că germanul se află într-un moment dificil.

"Știu cum se simte, am informații. Mereu am avut o relație apropiată cu el. Cu Corinna (n.r - soția lui Schumacher) mai puțin, pentru că nu prea venea la curse. Situația nu este ușoară, se află într-o fază dificilă și trebuie să respectăm acest lucru, la fel cum face și familia. Ei nu vor să divulge nicio informație, așa că cine sunt eu să o fac?

Sper și mă rog în fiecare zi să se facă bine și să reapară pe circuit, mai ales că fiul său concurează acum. Să îl încurajeze și să îl urmărească. Mă rog ca acest lucru să se întâmple într-o zi", a declarat Massa, pentru Fox Sports, citat de Marca.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: