image
Sursa foto: Getty Images

Neymar şi-a negociat singur plecarea de la PSG: Dezvăluirea făcută de spanioli

Noi detalii despre posibilitatea ca Neymar să plece de la PSG cu destinaţia Barcelona. Presa spaniolă susţine că brazilianul şi-a negociat singur transferul, care ar urma să se realizeze în vară.

Cel mai scump jucător al planetei, Neymar nu se simte bine la Paris şi e gata să facă orice pentru a se întoarce în Catalunya.

În acest sens, el chiar a discutat cu cei din conducerea lui PSG, care iniţial nu au vrut să audă de o posibilă plecare a super-starului. Văzând cât de decis e brazilianul să plece, şefii campioanei Franţei au înţeles că "dragoste cu sila" nu se poate şi au convenit să îl lase să se transfere.

Potrivit surselor Marca, Neymar și conducerea clubului francez s-au înțeles pentru o eventuală despărțire, care s-ar putea realiza cu o singură condiție: PSG să-și recupereze banii plătiți pentru transfer, adică 222 de milioane de euro.

În vară, tatăl atacantului - Neymar Senior, care-i este și impresar - l-a propus pe fiul său la clubul catalan chiar vara trecută, dar și la Real Madrid, dar cei de la PSG nu s-au arătat dispuși să-l cedeze pe talentatul fotbalist. Acum, lucrurile stau diferit, sud-americanul regretând din suflet că a ales banii în detrimentul rămânerii la Barcelona, unde se integrase perfect.

Neymar are un salariu anual net de 30 de milioane de euro la PSG, după ce s-a transferat în vara lui 2017, de la Barcelona, pentru 222 de milioane de euro, cea mai mare sumă plătită pentru o achiziţie în istoria fotbalului. Neymar ar mai câştiga 4.5 milioane de euro pe an doar pentru a-şi aplauda fanii după meciuri, potrivit dezvăluirilor Football Leaks.

Atacantul în vârstă de 26 de ani a marcat 13 goluri și a oferit și şapte assist-uri, în cele 16 meciuri disputate în toate competițiile acestui sezon. De la sosirea pe Parc des Princes are 41 de goluri în 46 de partide. Brazilianul a semnat un contract cu PSG până pe 30 iunie 2022.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: