image
Sursa foto: oasis

Cum a avut loc prezentarea noului proiect Eldorado Terra - OASIS

Pe 16 mai a avut loc o prezentare a unui complex rezidențial unic la Hotelul Radisson. Printre cei 550 de invitați, s-au regăsit vedete moldovenești, oameni de afaceri și de succes ai țării.

Oasis este un proiect ambițios Eldorado terra, care combină toate avantajele unei vieți de calitate. Acesta va fi un complex rezidențial unic în centrul raionului Râșcani. Aici aveți tot pentru plăcerea dumneavoastră de zi cu zi și confort: SPA, piscină, zonă de fitness de Aquaterra, gradinița Star Kids, un restaurant cu o vedere incredibilă a orașului.

Complex rezidențial «OASIS», creat cu participarea activă a celebrului arhitect ucrainean Iuri Belikov, nu va lăsa pe nimeni indiferent, și a stârnit un mare interes în rândul tuturor participanților la prezentare.

Evenimentul a avut loc în formatul emisiunii „Пусть Говорят“, unde oaspeții au devenit participanți la discuție între experții invitați, directorul general al proiectului Olga Iftodii și Andrei Malahov - Eugen Turcan - șeful de vânzări Eldorado Terra, Pavel Zingan, Anna Dema, Constantin Moscovici, DoReDos, și alții.

Cumpărând un apartament în OASIS – nu procurați doar metri pătrați, ci un nou standard de viață, plin de stil și libertate. Deveniți un rezident al OASIS și veți fi în centrul universului.

Cum a avut loc evenimentul și de ce toată lumea vrea să trăiască în OASIS vedeți în videoclipul de mai jos.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: