image
Sursa foto: Getty Images

Știa că nu merge acolo să joace cărți: Declarația incredibilă a mamei lui Ronaldo, după acuzațiile de viol

Mama lui Cristiano Ronaldo și-a expus punctul de vedere despre acuzațiile de viol aduse starului portughez de către Kathryn Mayorga. Dolores Aveiro a avut o replică dură pentru americancă.

”Am mare încredere în fiul meu. Când ea (n.r. - Kathryn Mayorga) a urcat în camera hotelului cu un băiat știa că nu merge acolo să joace cărți. A venit acolo pentru altceva.

Știu cum l-am crescut pe Cristiano, nu ar face așa ceva”, a declarat Dolores Aveiro, atunci când a fost întrebată de scandalul uriaș în care e implicat cvintuplul câștigător al Balonului de Aur.

Aflat în plin proces cu Kathryn Mayorga, starul lui Juventus ar fi violat-o pe femeie într-o cameră dintr-un hotel din Las Vegas, în 2009.

Cazul ar fi fost închis acum 10 ani cu o înţelegere financiară între cele două părţi, însă femeia, la sfatul noului său avocat, a decis să iasă în faţă şi să încerce să-şi câştige dreptatea în justiţie.

Poliţia din Las Vegas a redeschis ancheta, iar situaţia s-ar putea complica pentru lusitanul de 33 de ani, mai ales că, acum, ies la iveală alte acuzaţii asemănătoare.

Kathryn avea 25 de ani în 2009 şi tocmai trecuse peste un divorţ. Până în urmă cu ceva timp, femeia care îl acuză de viol pe cvintuplul câştigător al Balonului de Aur a lucrat ca profesoară, într-o şcoală elementară.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: