Breaking News

image
Sursa foto: bordergov.md

Un kg de substanțe psihotrope depistate de polițiștii de frontieră la Lipcani

Doi locuitori ai orașului Lipcani sunt documentați pentru prepararea și utilizarea substanțelor narcotice pe teritoriul țării. Incidentul a fost înregistrat în seara zilei de ieri, după o lună de monitorizare a persoanelor implicate.

Potrivit informației operative precum că pe teritoriul fostei fabricii de conserve din orașul Lipcani își dau întâlnire tineri care se ocupă cu ilegalități și anume pregătesc prin diverse metode plante interzise prin lege pentru ca ulterior să le consume.

În repercursiunea acțiunilor întreprinse de către angajații Poliției de Frontieră, au fost identificați doi cetățenii cu vârstă de 33 și 25 de ani, originari din Lipcani.

S-a stabilit, că persoanele respective păstrau în depozitele avariate ale fostei fabrici de conserve, o cantitate de masă vegetală. Ulterior, aceștea au fost surprinși în timp ce întrebuințau substanțele psihotrope.

În cadrul cercetării la fața locului au fost depistate și ridicate aproximativ un kilogram de masa vegetală de culoare verde cu miros specific asemanatoare de canabis, semințe de cânepă de culoare verde și un aparat confecționat artezanal predistinat pentru consumul masei gata preparate.

Audiați, bărbații nu au dorit să comunice detalii privind activitatea lor.

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă până la șase ani de pușcărie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: