image
Sursa foto: Constanta.PRESS//foto simbol

Un adolescent din capitală a ajuns pe masa de operații fiind tratat de altă maladie decât cea de care suferea

Un adolescent a ajuns pe masa de operații, după ce medicii de la un spital municipal l-au tratat de altă maladie, decât cea de care suferea.

Un adolescent de 14 ani din Capitală a fost la un pas de a-și pierde viața din cauză că doctorii îl tratau de altă maladie, decât cea de care suferea de fapt.

Acesta a ajuns cu dureri în abdomen la Spitalul de Boli Contagioase pentru Copii pe 19 octombrie, fiind tratat de gastroenterită. Asta deși, medicii de la Ambulanță suspectau, inclusiv apendicită, scrie sanatateinfo.md.

Viorica Jurca//FACEBOOKViorica Jurca//FACEBOOK

Jurnalista Viorica Jurcă, a făcut publică istoria pe Facebook. Ea spune că a ajuns cu fiul ei mai mare la spital, pentru că acesta acuza dureri în burtă.

„Erau dureri în abdomen, care mai târziu s-au localizat în dreapta. Cei de la ambulanță au presupus că este o infecție gastrointestinală sau apendicită. Ne-au dus la Spitalul de Boli Contagioase pentru copii, iar cei de acolo au exclus apendicita”, scrie Viorica Jurcă.

Mama adolescentului spune că fiul ei a fost văzut de 8 medici, toți însă au exclus cea de-a doua boală, chiar dacă rezultatele analizelor de sânge se înrăutățeau în fiecare zi. Într-un final, băiatul a ajuns la Spitalul Clinic Municipal de copii „V.Ignatenco”, unde a fost operat de urgență de apendicită.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: