image
Sursa foto: digisport.ro

Anonimul care se se află deasupra lui Ronaldo și Messi în 2018

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, doi dintre cei mai buni fotbaliști din lume, nu sunt și jucătorii cu cele mai multe goluri marcate în 2018. Argentiniaul are 38 de reușite, iar portughezul 37. Surpriza vine din Qatar, unde Baghdad Bounedjah a marcat 40 de goluri pentru Al Sadd și pentru echipa națională a Algeriei.

Fotbalistul de 26 de ani joacă alături de legendarul Xavi Hernandez pentru Al Sadd în campionatul din Qatar. A marcat 40 de goluri în acest an, atât pentru echipa de club, cât și pentru reprezentativa Algeriei și promite să nu se oprească aici, chiar dacă Messi și Ronaldo au mari șanse să îl depășească, având în vedere faptul că cei doi vor juca mult mai multe partide decât algerianul până la sfârșitul lui 2018.

Jucătorul care a fost în atenția lui Leeds United, echipă care domină în acest moment a doua ligă din Anglia, a marcat de 81 de ori în 65 de partide jucate pentru Al Sadd.

Baghdad Bounedjah a reușit inclusiv să marcheze de 7 ori într-un meci, în victoria lui Al Sadd cu scorul de 10-1 împotriva celor de la Al Arabi. Până acum a jucat doar în Qatar, Tunisia și Algeria.

Baghdad Bounedjah a mai jucat pentru Etoile Sportive du Sahel în 54 de partide în care a marcat de 32 de ori, dar și pentru USM El Harrach (51 de meciuri, 16 goluri). Pentru echipa națională a Algeriei a bifat 16 partide în care a înscris 5 goluri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: