image
Sursa foto: captură video

Cetățeni din Diasporă anunță că îl vor vota pe Andrei Năstase: „Anume el a dat alarma când eram furați” // (VIDEO)

Mai mulți concetățeni stabiliți peste hotare anunță că își vor da votul pentru Andrei Năstase, candidatul Platformei DA la alegerile prezidențiale. Totodată, diaspora îi îndeamnă pe cei de acasă să meargă masiv la vot. Apeluri de mobilizare au venit din SUA, Canada, dar și din state europene.

O moldoveancă stabilită în SUA afirmă că familia sa va parcurge 600 de kilometri în ziua alegerilor, pentru a putea vota pentru Andrei Năstase.

„Vă salut de pe malul Oceanului Pacific. Vreau să vă îndemn să participați masiv la vot pe 1 noiembrie. Vom parcurge o distanță de peste 600 de kilometri, de la Los Angeles până la Sacramento, ca să votăm. Vom vota omul care merită, omul demnității și adevărului. Îl vom vota pe Andrei Năstase. Ne dorim libertate și bunăstare pentru țara noastră”, afirmă femeia.

Un alt apel de mobilizare la vot pe 1 noiembrie vine de la cetățenii moldoveni stabiliți în Germania.

„Haideți să mergem masiv la vot și să decidem încotro va merge Republica Moldova care merită un viitor mai bun. Să demonstrăm că suntem o societate matură și ne bazăm pe principii democratice. Fiecare dintre noi, înainte de a merge la vot trebuie să analizeze și să răspundă la câteva întrebări: cine a făcut, ce a făcut, cum a făcut și ce urmează să facă? Personal demult am răspunsul la aceste întrebări și declar cu toată responsabilitatea că îmi voi da votul cu toată încrederea pentru Andrei Năstase. De-a lungul anilor, este omul care a demonstrat că caracter, onestitate și perseverență. Sunt calitățile prioritate pentru un adevărat președinte de țară, care va reuși să reprezinte RM cu demnitate la cel mai înalt nivel. Este omul care a luptat, luptă și va lupta în continuare cu regimurile oligarhice, cu fărădelegile și ndreptățile. De-a lungul anilor, a reușit să unească în jurul său sute de mii de oameni cu viziuni diferite pentru o cauză comună - un viitor mai bun pentru RM”, a menționat un concetățean stabilit în Germania.

Germania votează Andrei Năstase! Publicată de Marița Vataman pe Duminică, 25 octombrie 2020

„După atâți ani de hoție și minciună este timpul să facem alegerea corectă” - o spune Gabriela Cernolev, o tânără originară din Republica Moldova, dar care s-a mutat cu traiul în Boston, SUA.

Tânăra consideră că anume Andrei Năstase este candidatul care merită votul cetățenilor, întrucât, spune ea, luptă pe baricade de ani de zile, alături de cetățeni.

„Nu mai alegem promisiuni deșarte, dar alegem persoana care luptă pe baricade, umăr la umăr cu cetățenii din 2010. Votăm unul candidat de dreapta, unicul care a trezit poporul la realitate. Votăm unica persoană care nu a încetat lupta asiduă împotriva corupției care ucide, care sărăcește. Votăm unica persoană creștină, corectă și independentă. Pentru Moldova de mâine, Boston votează pentru Andrei Năstase”,spune Gabriela.

Pentru Moldova de maine, votam #AndreiNastase 💙🇲🇩❤ #DAAndreiNastase #AndreiNastasePresedinte 💙🇲🇩❤ Publicată de Gabriella Cernolev pe Miercuri, 21 octombrie 2020

Și Svetlana Grosu, o moldoveancă stabilită la Roma, îi îndeamnă pe cei de acasă să meargă la vot și să-l aleagă în calitate de președinte al Republicii Moldova pe Andrei Năstase.

„Anume Andrei Năstase a dat alarma atunci când eram furați. Anume el a ridicat masele și a oprit al doilea val de furt, pentru că urma să fie furat un alt miliard din BNM. A rămas devodat cauzei naționale, de a construi o țară nouă. Da, pentru Andrei Năstase, pentru că e prima dată când un candidat la președinție vine cu un proiect de țară, asupra căruia au lucrat economiști, juriști, etc. Nu e deloc populist, e un proiect adevărat prin care vom putea schimba aspectul Moldovei de mâine”, spune Svetlana Grosu.

Publicată de Svetlana Grosu pe Duminică, 25 octombrie 2020

Un mesaj de susținere pentru Andrei Năstase a venit și din Canada. Lena Aftenii îi roagă pe cei de acasă să meargă la urnele de votare.

„Săptămâna viitoare nu există: nu vreau, nu pot sau nu merg. Săptămâna viitoare suntem obligați să votăm viitorul copiilor noștri. Pentru viitorul fetiței mele eu voi vota pentru Andrei Năstase. Este unicul candidat care ne reprezintă, un candidat cu coloană vertebrală, o calitate destul de importantă pentru mine”, afirmă tânăra din Republica Moldova.

Canada votează Andrei Năstase! Publicată de Marița Vataman pe Duminică, 25 octombrie 2020

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: