image
Sursa foto: Floyd Mayweather, Connor McGregor, rematch

Mayweather aruncă bomba: După Khabib, vrea un rematch cu McGregor

Floyd Mayweather pare că-și face un obicei din disputarea de meciuri de box, împotriva unor luptători din MMA. După ce l-a învins prin KO anul trecut pe Connor McGregor, Mayweather a acceptat provocarea lui Khabib Nurmagomedov. Planurile americanului nu se opresc aici. "Money" Mayweather mai vrea încă un meci cu luptătorul irlandez.

Astfel, rematch-ul dintre Floyd Mayweather și Connor McGregor ar putea fi programat cel mai probabil până la finalul anului viitor, după confruntarea promisă rusului Khabib.

"McGregor a tot vorbit prostii, dar nu i-a fost de ajuns. După confruntarea cu Khabib, eu și McGregor vom lupta din nou", a declarat Mayweather, potrivit Mirror.

Mayweather: "Ajut sporturile de contact să trăiască"

Mayweather a anunțat că este gata să facă din nou spectacol. În plus, el crede că meciurile cu McGregor și Khabib reprezintă un beneficiu pentru întreaga industrie a sporturilor de contact.

"Sunt gata să intru în ring și să fac spectacol. O mulțime de oameni nu credeau că eu și McGregor ne vom mai bate, dar sunt bucuros că s-a întâmplat și astfel, acel meci a ridicat cota UFC-ului. Prin tot ceea ce fac, ajut sporturile de contact să trăiască", a declarat americanul.

În ceea ce-l privește pe Khabib, Mayweather îl așteaptă cu mare deschidere pe propriul teren. "Oh, ne vom bate. El m-a provocat. Așadar, el va veni în lumea mea", a declarat Mayweather."Când îl voi înfrunta pe Khabib, vreau să primesc un cec cu nouă cifre, adică mai mult decât am câştigat cu McGregor", a mai spus cel supranumit "Money", aluzie la averea sa colosală adunată în ringul de box, precizând că acest meci ar trebui să se desfăşoare după regulile boxului.

În vârstă de 41 de ani, Floyd Mayweather este neînvins în boxul profesionist. Americanul are 50 de victorii dintre care 27 prin KO.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: