image
Sursa foto: walb.com

Un infractor periculos a promis că se predă poliției dacă primește 15.000 de like-uri la o poză pe Facebook

Un infractor periculos, pe numele căruia au fost emise mai multe mandate de arestare şi căutat de foarte mult timp, a promis că se predă doar dacă fotografia sa publicată pe Facebook strânge 15.000 de like-uri.

Poliţiştii oraşului Torrington, din SUA, au negociat întâi cu infractorul, care a sunat la secţie şi a cerut iniţial 20.000 de like-uri.

Jose Simms, un infractor periculos şi fugar, căutat de Poliţia oraşului Torrington de ceva vreme, a sunat la secţia de Poliţie şi a promis poliţiştilor un târg destul de neobişnuit. El a promis că, dacă fotografia sa publicată pe contul de Facebook al secţiei de Poliţie strânge 20.000 de like-uri el se va preda.

Totuşi, poliţiştii au negociat cu el şi au mai redus din numărul de like-uri, reuşind să obţină cifra de 15.000.

„A negociat cu mine la începutul acestei săptămâni (prin Facebook) și a fost de acord să se predea la Poliția Torrington dacă putem obține 15.000 "like-uri" pe această postare (eu am propus 10.000, el a vrut 20.000, dar am ajuns la un compromis). Va fi dificil, dar posibil. Deci, vă cerem ajutorul. Daţi share şi pe Tweet, Instagram, Snapchat. Totuşi, dacă știți unde se află ați putea să ne spuneți și să scăpăm pe toată lumea de suspansul celor 15K ... Să-l prindem!", e mesajul postat de poliția locală.

Însă, se pare că infractorul a minţit, pentru că postarea a depăşit 20.000 de like-uri şi încă nu s-a predat, fapt confirmat şi de poliţişti.

„Primim o mulțime de întrebări dacă dl. Simms sa predat. Deocamdată nu a făcut-o. Vom actualiza postarea atunci când se va preda. Vă mulțumim tuturor celor care au dat like la postare și ne-au trimis mesaje cu informații", au informat poliţiştii.

Noutăţile partenerilor

comentarii: