image
Sursa foto: mma.com

Ar fi lovitura anului! După ce a refuzat 100 de milioane, Khabib Nurmagomedov deschide uşa pentru o bătaie cu Mayweather

Khabib Nurmagomedov s-a ţinut de cuvântul dat mamei sale după ce tatăl său, care îl şi antrena, a murit de COVID-19. De atunci nu a mai revenit în Octogon, indiferent de provocare.

Chiar dacă a primit o propunere din care putea câştiga în jur de 100 de milioane de euro, Khabib a refuzat-o. Însă într-un interviu pentru Mirror, marele luptător a întredeschis uşa unui demonstrativ cu Floyd Mayweather, pentru că o dispută cu el i-ar fi adus suma în discuţie.

Interviul cu Nurmagomedov a fost realizat după ce Mayweather s-a "bătut" cu youtuber-ul Paul Logan. "Ce pot să spun? Au ieşit în faţă şi au făcut bani. Este doar o chestiune de afaceri, evenimentul nu a avut niciun dram de competitivitate. Bătrânul Mayweather a revenit, s-a antrenat şi a câştigat bani.

Ce altceva mai este de spus? Cum mă simt eu? Ce, ar trebui să le spun să nu câştige bani şi să nu lupte? Au pus în scenă un show şi au câştigat zeci de milioane", a declarat Khabib.

"Tentaţia (n.r. de a lupta din nou) este întotdeauna prezentă. Au şi existat negocieri cu Arabia Saudită. Au vrut să lupt acolo (n.r. cu Mayweather). Nu ştiu, undeva la 100 de milioane, dar cred că nu a fost suma corectă", a ami spus Nurmagomedov, citat de AS.com.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: