image
Sursa foto: Getty Images

Tatăl lui Hazard despre transferul fiului său la Real Madrid: Dacă Zidane rămânea...

Belgianul Eden Hazard a fost protagonistul verii în presa engleză şi spaniolă deopotrivă. Starul lui Chelsea a fost subiectul principal al campaniei de transferuri a celor de la Real Madrid, dar în cele din urmă a rămas pe Stamford Bridge, în ciuda insistenţelor sale de a ajunge pe Santiago Bernabeu.

Tatăl fotbalistului a acordat un interviu pentru cotidianul belgian Het Niewuwsblad, în care a clarificat câteva aspecte importante legate de situaţia fiului său, dar şi legate de viitorul lui Eden.

El a lăsat să se înţeleagă că dacă Zinedine Zidane ar fi rămas antrenor la Real Madrid lucrurile ar fi putut sta altfel pentru fiul său: ”Nu aş putea spune ce s-a întâmplat de fapt. Poate că Real Madrid are acum o politică prin care vrea să dea credit jucătorilor foarte tineri. Eden Hazard mai are de la anul încă un an de contract, dar e posibil să nu ajungă vreodată la Real Madrid” a explicat tatăl fotbalistului care a continuat: ”Ar fi putut sta altfel lucrurile dacă Zidane rămânea antrenor la formaţia madrilenă. Dar poate că şi el a avut motivele sale pentru care a ales să plece” a mai adăugat Thierry Hazard.

În vârstă de 27 de ani, Hazard este la Chelsea din vara anului 2012, după ce înainte evoluase la Lille. El a jucat 210 meciuri în campionat pentru gruparea engleză, marcând 69 de goluri. Eden Hazard are 92 de selecţii în naţionala Belgiei, pentru care a înscris de 25 de ori.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: