image
Sursa foto: ap

O casă a lui George Michael poate fi închiriată pentru 80.000 de lire sterline pe lună

O casă a cântăreţului George Michael, aflată în Highgate, Londra de Nord, ar fi oferită spre închiriere de familia artistului, pentru 80.000 de lire sterline pe lună.

Potrivit unei surse a tabloidului The Sun, familia cântăreţului a decis să păstreze această proprietate – estimată la 11 milioane de dolari, după ce artistul a murit la sfârşitul anului 2016, şi doreşte să o închirieze.

„Casa lui Geirge Michael este gata să fie închiriată şi este promovată în secret elitelor, punându-se accent pe intimitatea extraordinară pe care o oferă această proprietate. Sunt deja persoane foarte interesate”, a spus sursa tabloidului The Sun.

Această locuinţă are cinci dormitoare, o casă de vară, o piscină, dar şi o poartă secretă care oferă acces către parcul londonez Hampstead Heath, scrie news.ro.

Decizia familiei artistului de a oferi spre închiriere această casă vine la câteva zile după ce a rugat fanii cântăreţului să nu mai lase flori în faţa proprietăţii.  

În privinţa unei alte proprietăţi a artistului, Hyde Park, familia lui George Michael se află în conflict cu Fadi Fawaz, fost partener al cântăreţului, care locuieşte în prezent acolo şi refuză să plece. Locuinţa, evaluată la 5 milioane de lire sterline, este vizitată de executori judecătoreşti, pentru că Fadi Fawaz, care a avut o relaţie cu George Michael din 2012 până la moartea artistului, nu poate face faţă cheltuielilor şi a început să vândă bunuri „pentru a supravieţui”.

Cântăreţul George Michael a murit pe 25 decembrie, la vârsta de 53 de ani, în reşedinţa lui din Goring-on-Thames, o localitate din comitatul Oxfordshire.

George Michael s-a născut pe 25 iunie 1963 în Fincheley, o suburbie din nordul Londrei. Originar dintr-o familie greacă de origine cipriotă, numele lui real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou. El a lansat albume de succes, între care ”Faith” şi ”Listen Without Prejudice Vol.1”. Acesta din urmă a depăşit vânzările realizate de albumul ”Faith” în Marea Britanie, dar, în pofida acestui succes, George Michael a pierdut un proces cu casa de discuri Sony, pe care artistul îl iniţiase deoarece nu era mulţumit de campania de promovare a acestui material discografic.

Şapte piese ale lui George Michael au ajuns pe primul loc în topul din Marea Britanie. Printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numără ”Careless Whisper”, ”One More Try”, ”Freedom” şi ”Father Figure”.

Artistul britanic a fost recompensat de-a lungul anilor cu numeroase trofee şi distincţii, inclusiv cu două premii Grammy şi trei Brit Awards.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: