image
Sursa foto: as.com

Ședință-fulger la Real Madrid: Perez l-a chemat pe Lopetegui la discuții chiar la stadion

Înfrângerea lui Real Madrid cu Levante, 1-2, chiar pe teren propriu, a declanșat nebunia pe Santiago Bernabeu. Imediat după meci, președintele Florentino Perez l-a băgat în ședință pe antrenorul Julen Lopetegui chiar după conferința de presă.

Jucătorii plecaseră deja, dar antrenorul a mai rămas la stadion. Doar el a intrat în birou și a discutat cu Perez, fără alt membru al staff-ului. Interesant este că tehnicianul s-a dus să discute cu Perez după ce a vorbit puțin și cu secunzii. Apoi, la câteva minute, a venit la vestiare și Perez, însă dicuția cu Lopetegui a purtat-o între patru ochi.

Presa aștepta ca șeful madrilenilor să ia o decizie decisivă dintr-un moment în altul, însă după un sfert de oră de discuții, Lopetegui a ieșit de la stadion cu zâmbetul pe buze. Potrivit publicației spaniole Cadena SER, Lopetegui a ieșit din ședință cu sentimentul că tot el va fi pe bancă la meciul de marți, cu Viktoria Plzen și că ar fi scăpat de demitere, pe moment.

"Ar fi rușinos să vă spun ce s-a întâmplat, nu o voi face. E un regulament de ordine interioară. Are multă încredere în mine, în căpitan, vorbim despre tot. A trebuit să ne spunem o părere și nimic mai mult", a spus căpitanul Sergio Ramos, la plecarea de la stadion. Întrebat despre o posibilă înlocuire a lui Lopetegui, fundașul a spus: "Mereu am zis că schimbările de antrenor nu sunt niciodată bune pentru nimeni, e un mic avantaj, trebuie să rămâi calm".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: