image
Sursa foto: marca.com

Continuă rivalitatea cu Ronaldo: Messi a anunțat care este obiectivul principal al Barcelonei în noul sezon

După plecarea lui Andres Iniesta în Japonia, Lionel Messi a devenit primul căpitan al Barcelonei. Starul argentinian a ținut primul discurs în fața fanilor, acesta anunțând care este principalul obiectiv al catalnilor în acest sezon.

Astfel, după ce Real Madrid a reușit performanța istorică de a câștiga de trei ori la rând trofeul Champions League, Messi e decis să stopeze această hegemonie a madrilenilor. Culmea, deși a plecat de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo poate fi principalul adversar al catalanilor în Champions League. O dată cu transferul starului portughez, Juventus Torino visează la câștigarea trofeului Champions League și este considerată una dintre favorite.

"În ultimul sezon din Champions League am fost eliminați în sferturi de Roma, după ce au revenit de la 4-1. În acest sezon vom face tot posibilul pentru ca această cupă frumoasă și dorită să se întoarcă pe Camp Nou", a fost promisiunea făcută de Lionel Messi.

Messi a mai vorbit și despre noua postură în care se află în acest sezon, cea de căpitan al Barcelonei.

"Este o onoare să fiu căpitanul acestei mari echipe. Știu cum e pentru că am avut exemple minunate, cum ar fi Puyol, Xavi și Iniesta", a mai spus Messi. În absența starului argentinian, banderola va merge la Sergio Busquets, acesta fiind al doilea căpitan al Barcelonei, urmat de Gerard Pique și Sergi Roberto.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: