image
Sursa foto: marca.com

Real Madrid și PSG, pregătite să se dueleze pentru un fotbalist de la Manchester City

Cluburile mari se pregătesc deja se perioada de transferuri din iarnă și se gândesc la variantele care ar putea apărea pentru a-și imbunătăți loturile.

Ryad Mahrez este nemulțumit de minutele pe care le-a jucat în acest sezon la Manchester City, iar o plecare a sa din Anglia în iarnă nu ar fi imposibilă.

Presa deja speculează cu privire la posibile destinații ale lui Mahrez, iar cluburile care s-au arătat interesate și în trecut, Real Madrid și PSG, ar putea să se lupte pentru un transfer al fotbalistului algerian.

Pep Guardiola are parte de un lot excepțional la Manchester City, iar fotbaliștii sunt nevoiți să-și impartă minutele. Asta duce la nemulțumirea unora, iar eventuale plecări din lotul "cetățenilor" nu par chiar imposibile.

Rita Johal, fosta parteneră a algerianului, a vorbit pentru tabloidul britanic The Sun despre relația cu Mahrez, "ruinată" de transferul din 2018. Aceasta l-a acuzat că i s-ar fi urcat faima la cap de când evoluează pentru echipa lui Pep Guardiola, lansând și un avertisment pentru cele care s-ar putea trezi în aceeași situație.

"Transferul acolo l-a schimbat pe soțul meu. Lui Riyad i s-a urcat faima la cap. S-a schimbat când a mers la Manchester City. Persoana pe care am cunoscut-o inițial este diferită față de cea de acum. Merge la petreceri, se comportă ca un fotbalist vedetă. Nu îl urăsc, este un cuvânt prea puternic, dar sunt șocată și întristată de ce a făcut. M-a părăsit dintr-odată, dând vina pe presiunea de a juca la Manchester City.

Acum își petrece tot timpul zburând de colo-colo în vacanțe, fără a avea nicio grijă pe lumea asta. Cariera fotbaliștilor este scurtă. Ar trebui să rămână cu picioarele pe pământ și loiali cu cei cărora le pasă de ei, chiar dacă s-au transferat la un club mai mare, pentru că atunci când se termină totul vor realiza cine este cu adevărat acolo pentru ei. Soția lui Harry Kane probabil a scăpat ca printre urechile acului, iar celelalte ar trebui să aibă grijă", a mărturisit Rita Johal.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: