image
Sursa foto: Instagram

Rețelele de socializare au explodat: Cine e superba blondă care ține cu Juve și a avut o relație cu un șef din Formula 1

Juventus are suporteri de toate felurile, iar Taylor Mega este una dintre cele mai înfocate susținătoare ale campioanei Italiei. În vârstă de 25 de ani, superba blondă face deliciul "tifosilor" pe rețelele de socializare, cu ultimele sale postări și are un număr impresionant de urmăritpri, peste 1,1 milioane.

Taylor s-a născut în provincia italiană Friuli, la Udine și a devenit cunoscută după ce a participat în mai multe show-uri TV. În plus, blonda a avut și o relație scurtă cu fostul șef din Formula 1, Flavio Briatore, în vara anului 2018.

Tinerețea sa nu a fost însă numai lapte și miere, ea mărturisind că a fost dependentă de droguri, a suferit de anxietate și a avut atacuri de panică. Taylor, care are o soră la fel de frumoasă, Jade, cu trei ani mai mică, este în prezent inluencer și fotomodel, fiind cunoscută pentru prezentarea unor colecții sexy de costume de baie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: