image
Sursa foto: politia.md

Trei bărbați riscă ani grei de pușcărie pentru furturi din automobile: Scanau alarma și pătrundeau în interior // VIDEO

Trei bărbați cu vârstele cuprinse între 40 și 50 de ani din Strășeni, Soroca și Găgăuzia riscă câte zece ani de închisoare după ce s-a depistat că aceștia fac parte dintr-o grupare specializată în furt de automobile. Aceștia și anterior au fost judecați pentru infracțiuni similare. Mai mult, unul din ei este cercetat penal în dosarul organizației criminale „Borman”, având aplicată măsura preventivă de control judiciar.

Potrivit poliției, suspecții identificau automobile din parcările piețelor, centrelor comerciale, spitalelor, apoi scanau alarma automobilelor pentru a le deschide și sustrăgeau bunurile.Totodată, s-a stabilit implicarea acestora în comiterea furturilor și în alte localități din republică.

Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Ciocana le-a înaintat acestora învinuirea pentru furt în proporții de către un grup criminal organizat. Tot la demersul procurorilor, învinuiții au fost plasați în arest pentru 30 de zile.

Acum suspecții riscă până la zece ani de închisoare. În continuare se întreprind acțiuni de urmărire penală pentru identificarea tuturor celor implicați.

Noutăţile partenerilor

comentarii: