image
Sursa foto: poliția.md

Droguri în valoare de 1.000.000 de lei, ridicate de la trei indivizi din Florești și Chișinău; Suspecții, plasați în arest

Droguri în valoare de 1 milion de lei, ridicate de la trei indivizi originari din Florești și Chișinău. Activitatea infracțională a grupării a fost destructurată, iar indivizii au fost plasați în arest.

Potrivit poliției, fiecare membru al grupării avea rolul său bine determinat, unul se ocupa de cultivarea și prelucrarea plantelor de cânepă în raionul Florești, alții de repartizarea dozelor și realizarea drogurilor consumatorilor, inclusiv prin intermediul aplicațiilor electronice de comunicare și internet.

Pe parcursul a două luni, ofițerii de investigație au efectuat mai multe achiziții de control, fiind procurate doze de marijuană cu 200 de lei per gram, astfel, fiind identificată sursa drogurilor și metoda de transmitere a acestora.

În urma perchezițiilor efectuate la persoanele reținute polițiștii au depistat și ridicat peste șase kg de marijuană, o armă de vânătoare modificată, telefoane mobile și mijloace bănești provenite din realizarea drogurilor, cântare electronice la scara mică.

Valoarea drogurilor confiscate se ridică la suma de 1.000.000 de lei.

Suspecții au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile. Dacă le va fi demonstrată vinovăția, aceștia riscă o pedeapsă de la șapte la 15 ani de închisoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: