image
Sursa foto: Profimedia

PSG, "ofertă de nerefuzat" pentru starul Barcelonei: "Contract multimilionar"

Gavi (17 ani), fotbalistul crescut de Barcelona în celebra academia, La Masia, a devenit un jucător indispensabil pentru prima echipă a catalanilor. Însă Xavi (41 de ani) s-ar putea trezi fără mijlocaşul său. PSG e gata să-i achite clauza de reziliere lui Gavi şi să-i ofere un contract multimilionar ca să semneze pe Parc des Princes.

Promovat de Ronald Koeman în echipa mare a Barcelonei, Gavi a rămas un titular indiscutabil şi sub comanda lui Xavi, având în vedere potenţialul şi calităţile pe care le-a arătat în timpul petrecut pe teren, la o vârstă fragedă. Prestaţiile lui Gavi au atras atenţia cluburilor potente financiar.

Site-ul fichajes.net scrie că PSG e gata să-i achite clauza de reziliere de 50 de milioane de euro lui Gavi. Mai mult, francezii au pregătit un contract multimilionar pentru fotbalistul catalan ca să-l facă pe acesta să semneze pe Parc des Princes şi să plece de la echipa care l-a crescut.

Gavi mai are contract cu Barcelona până în 2023, iar în acest sezon a jucat 22 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon, timp în care a marcat o dată şi a livrat trei pase de gol. PSG nu e singura echipă interesată să-i achite clauza lui Gavi. Chelsea, de asemenea, ar fi gata să-l ia pe spaniol de pe Camp Nou.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: