image
Sursa foto: Getty Images

Șefii lui Manchester United au confirmat varianta Zidane: E gata să accepte

După demiterea lui Jose Mourinho de la Manchester United, varianta Zinedine Zidane a prins contur. O spune chiar Edward Woodward, directorul adjunct al "diavolilor", care dă de înțeles că a luat deja legătura cu francezul.

"Zizou dorește să accepte provocarea, dar ar prefera să preia echipa în iunie și nu chiar acum", a spus Woodward.

Potrivit publicației spaniole As, fostul antrenor de la Real Madrid are deja oferta pe masă, însă "Zizou" încă nu a dat un răspuns oficial. Cu toate acestea, el ar avea în planuri să antreneze în Premier League.

Ultima dată, Zidane (46 de ani) a antrenat până în mai 2018, Real Madrid, cu care a câștigat de trei ori la rând UEFA Champions League. În plus, fostul mare mijlocaș a mai câștigat titlul în La Liga, de două ori Supercupa Europei și de două ori Campionatul Mondial al Cluburilor.

Zidane mai are două visuri. După ce a pregătit unul dintre fostele cluburi, "Zizou" ar vrea să antreneze și Juventus, dar și naționala Franței. Cu toate acestea, cele două obiective ale sale nu pot fi îndeplinite în acest moment sau pe termen scurt, având în vedere că Massimiliano Allegri face o treabă extraordinară la Juventus, iar Didier Deschamps tocmai a devenit campion mondial cu naționala Franței. În plus, cei doi sunt prieteni buni cu Zidane.

Casele de pariuri din Marea Britanie au făcut chiar și cote în care Zinedine Zidane este căzut drept principalul favorit pentru banca lui Manchester United.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: