„Am discutat cu Andrei Năstase și mă bucur că are aceeași abordare. Și sper ca peste o săptămână să putem deja planifica proiecte europene pentru Chișinău. Apropo, o primărie europeană la Chișinău va genera parteneriate puternice cu orașe din România care au reușit. Astfel, am discutat deja cu colegii primari de succes din marile orașe ale României - Cluj, Timișoara, Alba Iulia - să construim o rețea de suport pentru a direcționa fonduri europene de dezvoltare pentru Chișinău. Dar totul depinde și de votul de duminica viitoare”, a declara primarul orașului Oradea, Ilie Bolojan în cadrul emisiunii „România te iubesc”, potrivit Unimedia.

Ilie Bolojan a adăugat că îl cunoaște de ceva timp pe Andrei Năstase și i-a făcut impresia unui om extrem de serios și de dedicat.

„Ne-am întâlnit și am discutat îndelung despre experiența noastră de aici, de la Oradea, despre cum am reușit să transformâm orașul într-o metropolă de succes. A venit fără televiziuni după el, fără presă, fără spectacol, cu discreția caracteristică unui om de valoare”, a mai spus primarul din Oradea.