image
Sursa foto: digisport.ro

Germania a suspendat doi membri ai staff-ului său după incidentele de la meciul cu Suedia

Germania nu le va încredinţa nicio funcţie oficială, la următorul său meci, celor doi membri ai staff-ului Nationalmannschaft care au provocat un incident la finalul meciului cu Suedia (2-1), disputat sâmbătă seara, în cadrul Cupei Mondiale 2018, a anunţat Federaţia Germană de Fotbal (DFB).

În cadrul procedurii deschise de FIFA, DFB a prezentat luni propriile concluzii referitoare la comportamentul celor doi membri ai staff-ului său, Uli Voigt, din cadrul serviciului media, şi Georg Behlau, însărcinat între altele cu logistica deplasărilor.

Cei doi, care se aflau pe banca germană sâmbătă, au sărbătorit victoria echipei lor cu gesturi pe care suedezii le-au considerat provocatoare, după golul din ultimele secunde marcat de Toni Kroos.

În concluziile sale, DFB precizează că a găsit "nepotrivite" gesturile celor doi, pe care le "regretă". Voigt şi Behlau şi-au cerut scuze pentru comportamentul lor.

Independent de o eventuală sancţiune pronunţată de FIFA, Federaţia germană a stabilit că cei doi "nu vor fi însărcinaţi cu nicio funcţie în partea centrală a stadionului", la următoarea întâlnire, împotriva Coreei de Sud, programată miercuri la Kazan.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: